18/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

U Vukovaru 32-godišnjak pijan vozio neregistrovani moped, pa pokušao pobeći policiji

2 min read

Policijski službenici Policijske stanice Vukovar uočili su sinoć oko 19 časova i 35 minuta u ulici Priljevo muškarca kako upravlja neregistrovanim mopedom bez zaštitne kacige. Nije se zaustavio na znak policijskog službenika, već nastavio vožnju do obližnje benzinske pumpe, gde je odbacio moped i nastavio se kretati kolnikom ulice Priljevo, gde su ga policijski službenici zatekli.

S obzirom da kod sebe nije imao identifikacijski dokument, priveden je u službene prostorije policije, gde je utvrđeno kako se radi o 32-godišnjaku iz Tovarnika, kojem je rešenjem vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova. Obavljenim alkotestiranjem vozača mopeda utvrđena je prisutnost alkohola u organizmu od 2,03 promila. Takođe je prilikom prekršajne obrade vređao i omalovažavao policijske službenike.

Nakon obavljenog lekarskog pregleda, smešten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja. Zbog niza počinjenih prekršaja, muškarac je uz optužni predlog doveden na nadležni sud radi provođenja hitnog prekršajnog postupka, navode iz policije.

Foto: PU VS

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.