ZAŠTO SE OGLAŠAVATI?

Radio stiže do Vaših sadašnjih i budućih kupaca. 
Radijski eter nije ničim ograničen. Radio je dostupan Vašim potrošačima u svako vreme, na svakom mestu. Radio možete slušati u gradu, na selu i u prigradskim naseljima. Moze se slušati u kuci, na poslu, u automobilu,… .

Radijska delatnost pokriva specifične ciljne skupine. Radijska poruka dolazi i do domaćica i vozača.
Plasirajući Vašu reklamnu poruku u pravom terminu smanjujete CPT / trošak na hiljadu korisnika pa time smanjujete troškove.

Radio je aktivno orijentisan. S radijom kao medijem možete dostići svog potencijalnog kupca upravo u trenutku aktivnosti koje su povezane s Vašim proizvodom, kao što je recimo čiscenje kuce ili vožnja automobila.
Identifikacija s iskustvima slušalaca i obzirom da mu poruka stiže upravo u situaciji odlučivanja ili upotrebe, Vaša se poruka prima s puno više razumevanja.

Radio ima trenutne efekte.
Radio se može prilagoditi svim zahtevima tržišta, jer se radijska poruka može snimiti i emitovati bez vremenskih zahteva i rokova koje postavljaju drugi mediji. Radio je efektivan uz mala finansijskih sredstva. Radio je jeftin medij. To omogućava veci broj ponavljanja komercijalne poruke, veći doseg, učestalost, a time i veću mogućnost da bude primećena, a sve to potvrđuje manju cenu koštanja poruke na hiljadu primatelja u odnosu na bilo koji drugi medij.

Radio je nezaobilazan.
Koristenjem radija kao medija Vašeg oglašavanja postoji veća šansa za prijem i pamćenje Vaše poruke. Oglasi u štampi mogu biti neprimeceni u okretanju stranica, ali svoje uši ne možete ugasiti.

Radijska poruka stoji samostalno.
Vaša će se marketinška poruka čuti izolirano. Radio poruke ne samo da osigurava delovanje kupaca, nego i utiču na ojačanje trzišnih marki i povećavaju potražnju za njima.

Radio je izvor prvih informacija. 
Ljudi obično uključe radio da bi čuli vesti, informaciju o vremenu, sportskim zbivanjima, situaciji u saobraćaju. On je izvor informacija s visokim kredibilitetom, stoga ce slušaoci verovati i komercijalnoj ponudi u Vašem radijskom oglasu.

Radio je ličan. Radio govori Vašim kupcima licno. Topla međusobna direktna veza izmedu voditelja i slušalaca čini Vašeg budućeg kupca primamljivijim za Vaše poruke.

________________________________________

Kontaktirajte nas

marketing@radio-borovo.hr