O NAMA

Često nam se čini da  je  o Radio Borovu  svima sve poznato  poznato i  da ne treba da ponavljamo i pišemo ono šta je već rečeno i napisano mnogo puta. Da, to nam se samo čini. Ipak, kada bolje razmislimo, dolazimo do zaključka da o Radio Borovu, o ovom našem medijskom prvencu na ovom području treba pisati i govoriti jer je upravo to i zaslužio. Značaj njegovog osnivanja i postojanja od pre 25 godina nije mali. Upravo suprotno – nemerljiv je. Radio Borovo je u svet – difuzije ušao davne  1991. godine kao prvi medij javnog informisanja na ovom području koji je tada postao i do danas ostao borac za očuvanje nacionalnog identiteta srpskog naroda, za očuvanje jezika, tradicije i kulture.

Danas je  Radio Borovo popularna – stanica koja se na hrvatskoj medijskoj sceni /od  1997.g registrovan po važećim propisima RH/ i dalje dokazuje svojim radom, kvalitetnim i sadržajnim programom uvek stremeći boljem  i boreći se za što veći broj slušalaca bez obzira na njihovu versku i nacionalnu pripadnost.

Radio Borovo  je i danas prepoznatljiv  po kvalitetnom programu, po precizno utvrđenoj programskoj shemi, po  najraznovrsnijoj i najkvalitetnijoj muzici koju slušaju sve generacije, po kontakt-zabavno-muzičkim emisijama, a od prvog dana pa do danas  posebnu pažnju posvećujemo informativnom programu i emisijama obrazovnog karaktera.

Kod nas nema predaha, emitujemo program 24 časa. 9 zaposlenih ljudi: Dragana Bošnjak, Dragana Zečević, Ružica Radulović, Srđan Bošnjak, Borislav Vuković, Srđan Knežević, Srđana Nikolić, Snežana Velebit i Sandra Mijatović čini naš mali – tim kojeg vodi  želja  da emitujemo i kreiramo savršen program, kako informativni, tako i zabavno-muzički, kojeg će svi slušaoci prihvatiti i slušati s još većim zadovoljstvom.

Značajno mesto, pored FM radija i  web stranice Radio Borova, zauzima i  Facebook – stranica. Na portalu je i podcast sekcija, na kojoj se mogu preslušavati propuštene emisije kao i najzanimljivija gostovanja i intervjui. Radio Borovo možete slušati na frekvenciji  100.7 FM, a ako nas želite slušati putem interneta možete to učiniti klikom na  “live streaming” na našoj web stranici.

I na kraju poručujemo svima: kada ste na poslu ili u kući ili u automobilu, a vremena nema za  čitanje novina ili gledanje TV, vi samo uključite Radio Borovo i slušajte! Da budete u toku događanja, da saznate sve što vam treba, da čujete šta je novo, da čujete  kako” dišu” ljudi našeg kraja, lepog Borova i svih okolnih mesta i kako nam u našem zavičaju može biti bolje, lepše i zabavnije.

OSNOVNI PODACI:
NAZIV: Rapsodija d.o.o. za proizvodnju i emitiranje radijskog programa i trgovinu
SKRAĆENI NAZIV: Rapsodija d.o.o.
SJEDIŠTE: Glavna 5/A, 32227, Borovo
Telefoni: 032/438-238 i 032/440-832
Fax: 032/438-239
http://www.-borovo.hr
e-mail: -borovo@vu.t-com.hr
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Osijeku, MBS:030060573
OIB: 15707895518
Žiro račun br: 2500009-1102009450 kod Addiko Bank d.d. , Slavonske avenije 6, Zagreb
IBAN: HR24 2500 0091 1020 0945 0
Član Uprave (direktor):Dragana Bošnjak
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti