Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Ovom politikom privatnosti uređuju se način na koji -borovo.hr prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu,“Korisnik“) preko -borovo.hr sajta ili odredišnih strana u našem vlasništvu (u daljem tekstu“Sajt“). Ova politika privatnosti se odnosi na Sajt i sve proizvode i usluge koje nudi -borovo.hr.

Osobni identifikacijski podaci

-borovo.hr prikuplja osobne, identifikacijske podatke od Korisnika na različite načine. Korisnicima se prema potrebi mogu tražiti ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona. Korisnici mogu posjetiti naš Sajt anonimno. -borovo.hr prikuplja osobne informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvijek mogu odbiti da osobno pruže identifikacijske informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti na Sajtu.

Identifikacijski podaci koji nisu osobne prirode

-borovo.hr ima pravo prikupljanja identifikacijskih podataka o Korisniku koji nisu osobne prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa Sajtom. Ne-osobni identifikacijski podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našem Sajtu, kao što je operativni sustav, Internet provajder koji koriste i druge slične informacije.

Kako koristimo prikupljene informacije

-borovo.hr može prikupljati i koristiti osobne podatke Korisnika u sljedeće svrhe:

  • Da poboljša svoje usluge Informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahtjeve korisničkoj službi i podršci.
  • Za personalizaciju iskustva korisnika
  • Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našem Sajtu.
  • Da unaprijedimo naš Sajt Možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.
Kako štitimo informacije

-borovo.hr usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlaštenog pristupa, promjena, objelodanjivanja ili uništavanja osobnih informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem sajtu.

Dijeljenje osobnih podataka

-borovo.hr ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke osobne identifikacijske podatke drugima.

Prava Korisnika u skladu s GDPR regulativom

Korisnik ima pravo da:

  • Zatraži da pogleda koji su njegovi podaci sačuvani u našoj bazi podataka
  • Zatraži da bude zaboravljen (da se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka)
Promjene u politici privatnosti

-borovo.hr ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vrijeme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati vam e-mail. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vrijeme provjere ovu stranicu za bilo kakve promjene. Da ostanu informirani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Suglasni ste i prihvaćate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svjesni modifikacija. Vaše prihvaćanje ovih uvjeta Korištenjem ovog Sajta, prihvaćate ovu politiku. Ako se ne slažete s ovom politikom, molim Vas da ne koristite naš Sajt. Korištenje Sajta nakon objavljivanja promjena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvaćanje tih promjena. Evidencija baze podataka Baza podataka (email lista) je evidentirana u našem registru.

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvo pitanje u vezi s ovom politikom privatnosti, prakse Sajta ili vašom interakcijom s ovim Sajtom, kontaktirajte nas na direktor@-borovo.hr

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 2
Današnje posete: 99
Ukupan broj poseta: 1566156

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr