30/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Opština Erdut: Javni poziv krajnjim korisnicima u projektu “LASTE – LAkše i Sretnije sTarenje za svE”

2 min read

Odlukom Ministarstva rada, penzionog sistema, porodice i socijalne politike, Opštini Erdut su odobrena bespovratna sredstava za provođenje projekta „LASTE – LAkše i Sretnije sTarenje za svE“ , a 9.aprila je objavljen i Javni poziv za iskaz interesa za krajnje korisnike projekta.

Projektom je predviđeno pružanje usluge potpore i podrške starijim osobama – 65 i više godina i osobama s invaliditetom starijim od 18 godina u svakodnevnom životu i to kroz organizovanje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje lične higijene i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, uz isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Tekst javnog poziva u kojem je detaljno objašnjeno koje su ciljne grupe obuhvaćene projektom objavljen je na internetskoj stranici Opštine Erdut gde zainteresovani mogu pronaći i obrazac za iskaz interesa i izjavu o članovima zajedničkog domaćinstva. Objavljen je i popis dokumentacije koju trebaju predati osobe starije od 65 godina i odrasle osobe s invaliditetom.

Prijavu i dokumentaciju treba dostaviti u zatvorenoj koverti na adresu: Opština Erdut, Bana Josipa Jelačića 4, Dalj u vremenu od 8 do 14 sati. Prijavu sa svim propisanim dokumentima moguće je dostaviti i u elektronskom pdf formatu na elektronsku adresu: opcinaer@inet.hr u roku od deset radnih dana od objave javnog poziva na internetskoj stranici www.opcina-erdut.hr

Detaljnije informacije mogu se dobiti i na broju telefona: 031-590-111.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.