05/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Rezultati utakmica Prve i Treće ŽNL

2 min read

Proteklog vikenda odigrano je predposlednje 29. kolo u Prvoj ŽNL VSŽ. Sinđelić je na svom terenu u trpinji savladao Mladost iz Cerića rezultatom 2:1, dok su Negoslavci remizirali u Vukovaru protiv ekipe Mitnice gde je bilo 1:1. Slavonac je u Gradištu bio bolji od Borca iz Drenovaca 2:0, dok su u Vrbanji domaćin i Nosteria iz Nuštra odigrali 1:1. Mladost je u Vođincima nadigrala Županju 77 sa visokih 6:0, dok je još jedan nerešen rezultat 1:1 viđen u Šiškovcima između domaće Budućnosti i Slavonca iz Prkovaca. Fruškogorac je u Iloku osvojio 3 boda rezultatom 2:0 protiv Croatie iz Bogdanovaca, dok su u Rokovcima Frankopan i Sloga iz Štitara odigrali bez golova 0:0.
Interesantno će biti u poslednjem kolu narednog vikenda jer na tabeli prvoplasirana Nosteria iz Nuštra ima 63 boda, dok druga Mladost iz Vođinaca i Treća Sloga iz Štitara imaju bod manje odnosno 62. Četvrta je Mitnica sa 54 boda. U donjem delu tabele je već sve rešeno jer trinaesti je Fruškogorac sa 31 bodom, četrnaesti Frankopan ima 27, a petnaesta Budućnost 22 boda. Poslednji šesnaest je Slavonac sa 13 bodova. Od klubova sa našeg područja Negoslavci su šesti sa 49 bodova, dok je Sinđelić sedmi sa 41 bodom.

Interesantno poslednje kolo viđeno je u Trećoj ŽNL grupa Vukovar, gde je Dunav iz Sotina uprkos porazu u Tompojevcima od 5:4, i pobedi glavnog konkurenta Hajduka iz Tovarnika rezultatom 2:3 na gostovanju u Mohovu, ipak osvojio titulu šampiona. Lipovača je na svom terenu poražena od Mladosti iz Svinjarevaca sa 0:1.
Završna tabela izgelda ovako. Prvi je Dunav iz Sotina sa 47 bodova, drugi Hajduk iz Tovarnika sa takođe 47 bodova, treći su Tompojevci sa 35 bodova, četvrto Mohovo sa 32 boda, peta Lipovača sa 6 a toliko ima i poslednja šesta Mladost iz Svinjarevaca.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.