26/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

OŠ Borovo: Održano međurazredno košarkaško prvenstvo

2 min read

Odigravanjem revijalnih košarkaških utakmica prošlog vikenda je završeno tradicionalno dvadeset četvrto međurazredno prvenstvo Osnovne škole “Borovo” koje organizuje Školsko sportsko društvo “Sloga” pod vodstvom trenera Manojlović Milorada. U “B” konkurenciji prvo mesto je osvojila ekipa “R-4” sastavljena od učenika četvrtih razreda. U “A” konkurenciji prvi su bili učenici šestih razreda odnosno ekipa “R-6”. Najbolji pojedinci na ovom prvenstvu su nagrađeni diplomama.

U “B” konkurenciji u kojoj su igrali učenici od prvog do četvrtog razreda nagrađeni su: najbolji igrač Bjelanović Veljko koji je ujedno bio i najbolji strelac prvenstva i postigao najviše “trica”. Najbolja igračica Ostojić Saška. Najkorisniji igrač Todorčić Miloš, a igračica Krstonošić Nina. Najborbeniji igrač Maljenović Aleksandar a igračica Beader Tamara. Najperspektivniji igrač Mrđanović Aleksa, a igračica Janjić Vanja. Diplome za fer-plej dobili su Tintor Aleksandar i Marković Milica. Najmlađi igrači na prvenstvu bili su Maksimović Georgije i Vukosavljević Maja.

U “A” konkurenciji u kojoj su igrali učenici od petog do osmog razreda nagrađeni su: najbolji igrač Ostojić Mihajlo. Najbolja igračica i ujedno najbolji strelac prvenstva bila je Stojanović Gabrijela. Najkorisniji igrač Marjanović Luka., a najkorisnija igračica Milanović Nikolina. Najborbeniji igrač Serdar Simeon, a najborbenija Ivančević Lana. Najperspektivniji Jović Nemanja, a igračica Dragić Olivera koja je ujedno postigla i najviše “trica” na ovom prvenstvu. Diplome za fer-plej dobili su Jakovljević Milan i Sentivanac Tamara. U revijalnom šutiranju “trica” pobedili su u “B” konkurenciji Velebit Vuk, a u “A” konkurenciji Dragić Olivera. Posebno priznanje za doprinos u razvoju školskog sporta dobio je trener Manojlović Milorad, a uručio ga je direktor škole Tihomir Jakovljević.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.