18/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Pravila korištenja

Pravila korištenja

Pravila upotrebe sadržaja

Web stranica radio-borovo.hr je internet stranica čiji je vlasnik Rapsodija d.o.o. iz Borova. Korištenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvaćate u potpunosti uvjete i pravila upotrebe koji su ovdje opisani. Ako ne prihvaćate bilo koji od uvjeta i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa sajta radio-borovo.hr.

Web stranica radio-borovo.hr sastoji se isključivo od vlastitih sadržaja i vlastite produkcije.

Web stranica radio-borovo.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje ove web stranice koristite na vlastitu odgovornost i Rapsodija d.o.o.  se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav vlasnika.

Linkovi na druge stranice

Web stranica radio-borovo.hr ne može biti odgovoran za sadržaje linkova na vanjske stranice, kao i linkove partnera, prijatelja ili oglašivača koji vode izvan stranice radio-borovo.hr

Autorska prava

Vlasnik autorskih prava na vlastitim sadržajima (tekst, slike, audio i video materijali) je sajt radio-borovo.hr.

Sadržaj objavljen na web stranica radio-borovo.hr ne smije se reproducirati i distribuirati na način kojim se može uzrokovati šteta web stranici radio-borovo.hr ili bilo kojem trećem licu.

Sav sadržaj objavljen na web stranici radio-borovo.hr može se slobodno koristiti i prenositi jedino uz navođenje izvora sadržaja „Radio Borovo“, a prilikom prenošenja na drugim internet stranicama jedino i isključivo uz navođenje izvora „Radio Borovo“ i postavljanje linka na originalni sadržaj na stranici https://radio-borovo.hr.

Svako drugo neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice smatra se kršenjem autorskih prava ove web stranice i podložno je tužbi.

Izmjene i dopune

Rapsodija d.o.o. kao vlasnik može u svako doba izmjeniti i dopuniti ova pravila.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.