19/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Udruženje žena Vukovar: Besplatne radionice informatike

2 min read

Iz Udruženja žena Vukovar pozivaju sve zainteresovane žene da se predbeleže za besplatne radionice osnova informatike. Radionice će biti organizovane u periodu od 19. do 30. marta u prostorijama Centra za informisanje i savetovanje o karijeri (Vladimira Nazora 16) koji deluje pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Vukovar.

Radionice se provode u okviru trogodišnjeg programa „Osnaživanjem do bolje integracije“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, porodicu, mlade i socijalnu politiku, a u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar.

Ovim programom delovaće se u cilju osnaživanja, poboljšanja kvaliteta života te sticanja novih, korisnih znanja i veština socijalno osetljivih grupa – nezaposlenih žena, žena korisnica socijalne pomoći, korisnica Sigurne kuće te osoba treće životne dobi.

Ovo je već drugi ciklus radionica u okviru prve godine provođenja projekta i nadamo se dobrom odazivu, napominju u Udruženju.

Radionice se provode u trajanju od 10 radnih dana, a sadržaj i nivo se prilagođava potrebama korisnica.

Za sve dodatne informacije zainteresovane žene mogu kontaktirati vukovarsko Udruženje žena, putem e-maila (udruga-zena-vukovar@vk.t-com.hr) ili broja telefona 032/421-191.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.