18/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

VSŽ poziva građane na ispunjavanje upitnika o proceni mobilnosti u županiji

2 min read

Vukovarsko-sremska županija provodi anonimno online ispitivanje mišljenja javnosti u funkciji procene potencijala mobilnosti na području županije.

Upitnik je namenjen stanovnicima svih administrativnih naselja naše županije, a podeljen je na četiri tematska područja: osnovne i statističke informacije, sredstva mobilnosti, informacije o putovanjima i promena navika putovanja.

Iz Županije mole građane da precizno i potpuno odgovore na pitanja kroz četiri kratke celine i tako doprinesu proceni potencijala mobilnosti na području Vukovarsko-sremske županije.

– Podelite poveznicu web upitnika svojim ukućanima, prijateljima i kolegama s prebivalištem ili boravištem na području Vukovarsko-sremske županije i tako nam pomozite da poboljšamo saobraćajni sistem županije – pozvali su iz Vukovarsko-sremske županije.

Online upitnik dostupan je na stranici www.vusz.hr i može se ispuniti do 15. maja ove godine. Odgovori će biti korišteni isključivo u naučno-istraživačke svrhe, a identitet će ostati očuvan u skladu sa odredbama Opšte uredbe o zaštiti podataka.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.