18/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Udruženje “Treća životna dob” objavilo poziv za iskaz interesa za uključivanje u program “Zaželi”

2 min read

Iz trpinjskog Udruženja „Treća životna dob” pozivaju zainteresovane osobe starije od 65 godina, (samačka, dvočlana i višečlana domaćinstva) kao i osobe s invaliditetom starije od 18 godina, da se prijave za korištenje usluga potpore i podrške u svakodnevnom životu, a koje će udruženje pružati kroz projekat „Zaželi bolji život u trećoj životnoj dobi“.

Obrazac prijave za iskaz interesa ili uključivanje u projekat može se preuzeti na web stranici udruženja www.trecazivotnadob.hr ili u prostoriji udruženja na adresi „Treća životna dob“ Velika 1, Trpinja. Uz popunjen obrazac za iskaz interesa ili uključivanje u projekat, potrebno je ispunjavati određene uslove za prijavu i priložiti dokaze o pripadnosti ciljnoj grupi.

Iz ovog udruženja pozivaju zainteresovane osobe koje zadovoljavaju uslove i žele primati uslugu potpore i podrške u svakodnevnom životu, da podnesu prijavu za iskaz interesa za uključivanje u projekat.

Prijave s traženom dokumentacijom podnose za vreme trajanja projekta, predajom u prostoru Udruženja „Treća životna dob“ Velika 1, Trpinja ili putem e-mail adrese: treca.zivotna.dob@gmail.com .

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.