15/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Nova emisija Radio Borova “Novosti iz Županije”

2 min read

“Novosti iz Županije” nova je emisija u kojoj, svakog prvog utorka u mesecu, donosimo aktuelnosti iz rada Vukovarsko-sremske županije.

U današnjoj emisiji izvestili smo o predmetima državne imovine, koje je Vukovarsko-sremskoj županiji uručilo Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Doneli smo i priču o poseti župana Damira Dekanića Udruženju za osobe s intetektualnim oštećenjem Golubica Vukovar te korisnicima Centra za pružanje usluga u zajednici Vukovarsko-sremske županije iz Vinkovaca kojima je povodom uskršnjih praznika podelio prigodne poklon paketiće.

Izvestili smo i o donaciji vinkovačkoj bolnici, kojoj je Vukovarsko-sremska županija donirala sredstva za kupovinu uređaja za praćenje dijabetesa te o Javnom pozivu za unapređenje poljoprivrede i ruralnog područja Vukovarsko-sremske županije za 2024. godinu, novoizgrađenom igralištu koje otvoreno u Banovcima i o 6. Međunarodnom fudbalskom turniru za mlađe uzraste „Zeko kup“ koji je održan u Starim Jankovcima.

Emisiju “Novosti iz Županije” emitujemo svakog prvog utorka u mesecu u terminu od 12:10h

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.