18/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Izabrano rukovodstvo mesne organizacije SDSS-a Borovo III

2 min read

U velikoj sali Kulturnog centra u Borovu sinoć je održana redovna Izborno-izveštajna skupština mesne organizacije SDSS-a Borovo III. Predsednik ove mesne organizacije Milan Poznanović predstavio je izveštaj o radu u proteklom periodu koji je jednoglasno usvojen. U izboru rukovodstva ove mesne organizacije, odlučeno je da za predsednika ponovo bude izabran Milan Poznanović, za potpredsednika Neven Lukić, sekretar je postala Srđana Španović, a u Izvršni odbor ušli su i Senka Zarić i Rajko Lukić.

Novi-stari predsednik Milan Poznanović zahvalio se na ukazanom poverenju te izneo Plan i program rada za naredni vremenski period.

Skupština je ovom prilikom izabrala i 10 delegata koji će predstavljati ovu mesnu organizaciju u skupštini Opštinske organizacije SDSS-a Borovo. Svim izabranima čestitke su uputili i obećali pomoć u radu načelnik opštine Borovo Zoran Baćanović i dožupan Vukovarsko-sremske županije Srđan Jeremić.

Podsetili su da je unutarstranački izborni proces u opštini Borovo pri kraju i da će se sledeće nedelje biti održana skupština Aktiva žena nakon čega će u narednih 20-ak dana biti održana i Izborno-izveštajna skupština opštinske organizacije SDSS-a Borovo.

Izvor: S. Jeremić

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.