13/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Iz PORC-a i TZ Erdut pozivaju sve koji se bave turizmom na besplatnu radionicu 15. i 16. marta

2 min read

Iz Preduzetničko-razvojnog centra Opštine Erdut i tamošnje Turističke zajednice pozivaju na dvodnevnu radionicu pod nazivom: “Wine tasting: Koja je vaša priča?”.

Radionica će biti održana u petak,15. marta od 15 do 19:30 i u subotu, 16. marta od 10 do 14 sati, u prostorijama Preduzetničko-razvojnog centra opštine Erdut LRA d.o.o. u Dalju, Bana Josipa Jelačića 1, centralni ulaz, prvi sprat.

Radionica je namenjena vinarima, ugostiteljima, nosiocima OPG-ova, voditeljima udruženja i kreativcima, koji će na radionici naučiti kako na bolji i efikasniji način pristupiti gostu, kako mu uspešno predstaviti svoj proizvod i podstaći da se ponovno vrati u destinaciju, navode organizatori.

Voditelj radionice je Dubravko Max Fijačko, sertifikovani trener interpretacije i koordinator Eno-Gastro tima pri međunarodnoj organizaciji Interpret Europe. Dobitnik je nacionalne nagrade „Simply the Best“ 2021. godine za zajedničku izradu kreativnih turističkih rešenja.

Učešće na ovoj dvodnevnoj radionici je besplatno.

“Za prvi dan radionice potrebno je doneti jedan proizvod koji vas najbolje opisuje i po čemu ste poznati u lokalnoj zajednici, npr. najbolje kiflice, najbolje vino, najbolju rakiju, najbolju štrudlu, najkreativniji upotrebni predmet… Dođite i zabavite se s nama, kako bismo uspešno kreirali zajedničku turističku ponudu. Molimo da svoj dolazak na radionicu potvrdite na telefon 031/590-296 ili na mail: porc@opcina-erdut.hr do 14. marta 2024. godine” navodi se u pozivu iz PORC-a.

Izvor i foto: Fb PORC

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.