15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Srđan Kolar ponovo izabran za predsednika vukovarskog SDSS-a

2 min read

Srđan Kolar, aktuelni zamenik gradonačelnika Vukovara iz reda srpske nacionalne manjine, ponovo je izabran za predsednika gradske organizacije SDSS-a Vukovar. Odluka je to sa sinoć održane skupštine vukovarskog SDSS-a na kojoj je za potpredsednika izabran Dejan Drakulić.

Imenovani su i novi članovi izvršnog i nadzornog odbora odbora te delegati za skupštinu županijske organizacije SDSS-a Vukovarsko-sremske županije.

Kolar je prethodno podneo izveštaj o radu u prošloj godini u okviru kojeg je istakao brojne aktivnosti ove organizacije na poboljšanju položaja srpske zajednice, aktiviranju mladih i pomoći starijoj populaciji.

Skupštini je prisustvovao i osnivač SDSS-a dr Vojislav Stanimirović koji je podsetio prisutne na postanak i kontinuitet stranke ističući važnost predstojećih parlamentarnih izbora za srpsku zajednicu u Republici Hrvatskoj. Delegate skupštine pozdravila je i saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov koja je je istakla značaj vukovarskog SDSS-a u celokupnoj stranačkoj strukturi.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link