17/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

VSŽ: Javni poziv za potpore poljoprivrednicima biće objavljen 25. marta

2 min read

Javni poziv za ostvarivanje potpora za unapređenje poljoprivrede i ruralnog područja Vukovarsko-sremske županije biće objavljen na službenoj mrežnoj stranici Vukovarsko-sremske županije u ponedeljak, 25. marta, a poljoprivrednicima će na raspolaganju biti iznos od ukupno 230.000 evra, najavili su iz Vukovarsko-sremske županije. 

Pravo prijave imaju poljoprivredna gazdinstva, preduzetnici (fizičke i pravne osobe), proizvođačke grupe, organizacije i klasteri i Lokalne akcijske grupe.

Potpora će se odobravati prihvatljivim korisnicima za već odrađene aktivnosti, odnosno prilikom prijave na Javni poziv obavezni su priložiti račun o izvršenoj usluzi za aktivnost za koju se prijavljuju. Prihvatljivi troškovi prema uslovima Javnog poziva su oni troškovi koji su nastali od 1. novembra 2023. godine do trenutka predaje zahteva na Javni poziv.

Vukovarsko-sremska županija planira tokom ove godine raspisati minimalno dva Javna poziva po navedenom Programu do iskorištenja raspoloživih sredstava planiranih u budžetu Vukovarsko-sremske županije za 2024. godinu.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.