12/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Daljski Čvorkovac počinje s odvozom biootpada: Objavljen novi raspored odvoza svih vrsta otpada s područja opštine Erdut

2 min read

Komunalno preduzeće Čvorkovac iz Dalja od 1.marta počinje s odvozom biootpada u smeđim kantama, zbog čega je došlo do promene u rasporedu odvoza mešanog komunalnog otpada. Čvorkovac je objavio novi raspored odvoza svih vrsta otpada s područja opštine Erdut koji će se primenjivati u martu.

Tako će mešani komunalni otpad, u zelenim kantama, odvoziti iz prvog dela Dalja i Dalj Planine 4.i 18.marta, iz drugog dela Dalja i Erduta 5. i 19.marta, a iz Aljmaša i Bijelog Brda 6. i 20.marta.

Odvoz biootpada u smeđim kantama na rasporedu je 11. i 25.marta iz prvog dela Dalja i Dalj Planine, 12. i 26.marta iz Dalja 2 i Erduta, a 13. i 27.marta iz Aljmaša i Bijelog Brda.

Papir u plavim kantama i plastiku u žutim kantama odvoziće istog dana, 8.marta iz Aljmaša i Bijelog Brda. Papir će s područja Dalja, Erduta i Dalj Planine biti odvežen 21.marta, a dan kasnije, 22.marta i plastika u žutim kantama.

Izvor: Čvorkovac

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.