15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Upis u SDF-ovu Školu za društveno-politički razvoj žena “Kata II” traje do 25. 02.

2 min read

Iz Srpskog demokratskog foruma pozivaju na upis u Školu za društveno-politički razvoj žena “Kata II” čiji je cilj dugoročno i kontinuirano obrazovanje, umrežavanje i osnaživanje žena zainteresovanih za participaciju u civilnom društvu, politici i javnom životu.

Škola je namenjena osobama koje su punoletne, minimalno srednjoškolski obrazovane, koje su u mogućnosti redovnog pohađanja programa i imaju interes za politički i društveni rad i obrazovanje.

Program će biti proveden putem predavanja, radionica, tribina, prezentacija, terenske nastave, vežbi, filmova, druženja tokom 6-7 susreta, u periodu od marta do decembra ove godine, koji će biti organizovan u proseku jednom mesečno, vikendom, na više lokacija u Republici Hrvatskoj .

U prvom ciklusu biraju 20 osoba koje zadovoljavaju navedene uslove. U slučaju većeg broja prijavljenih prednost će biti dana pripadnicama manjinskih zajednica. SDF pokriva sve troškove škole: prevoz, smeštaj, hranu i materijale.

Prijave se vrše popunjavanjem obrasca na linku koji se nalazi na Facebook stranici SDF-a. Za sva dodatna pitanja zainteresovani se mogu javiti putem e-mail adrese: ured@sdf.hr ili na broj telefona Vasilija Vranića 091/542-51-99.

Izvor foto: SDF

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link