19/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Javni poziv za korisnike projekta “Zaželi – prevencija institucionalizacije Opština Trpinja 4”

2 min read

Načelnik OpštineTrpinja Miroslav Palić objavio je danas Javni poziv za iskaz interesa za krajnje korisnike projekta “Zaželi – prevencija institucionalizacije Opština Trpinja 4”.

Odlukom Ministarstva rada Opštini Trpinja odobrena su bespovratna sredstva za provođenje projekta “Zaželi – prevencija institucionalizacije Opština Trpinja 4”. Projektom je predviđeno pružanje usluge potpore i podrške starijim osobama (65 i više godina) i osobama s invaliditetom (starijim od 18 godina) u svakodnevnom životu i to kroz organizovanje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje lične higijene i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, uz isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Pozivaju zainteresovane osobe koje zadovoljavaju uslove i žele primati uslugu potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom u svakodnevnom životu na podnošenje prijava za iskaz interesa za uključivanje u projekat.

Prijave se podnose na obrascu za iskaz interesa, koji se može preuzeti sa informativnog portala Opštine Trpinja, predajom u Opštini Trpinja, Gajčanska 1 ili putem e-mail adrese: ajdukovic@opcinatrpinja.hr, u roku od deset dana od dana objave Javnog poziva.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.