25/02/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Borovska “Sloga” na pripremama u Vrdniku

2 min read

Fudbaleri borovske “Sloge” borave ovog vikenda na mini pripremama u Vrdniku.

U Vrdnik su otputovali u petak poslepodne, a više o programu priprema saznali smo od predsednika Kluba Ilije Zečevića.

– Imaćemo nekoliko treninga i odigrati prijateljsku utakmicu u Bukovcu s tamošnjim klubom. Povratak je planiran u nedelju u poslepodnevnim časovima – kaže Zečević.

Ove sedmice crno-beli su odradili prvi trening u Borovu i odigrali prijateljsku utakmicu s “Borcem” u Boboti, a ovaj “tim bilding”, kako kaže iskusni Saša Berarević, svojevrsna je nagrada za dosadašnji rad.

– Ovo je nagrada za prošlogodišnji rad i odličan rezultat koji smo ostvarili kao pobednici Kupa NS Vukovar. Mislim da smo odličan rezultat napravili i plasmanom u novoj ligi u koju smo ušli, a to je visoko peto mesto. Prema mom dosadašnjem iskustvu, nikad nije bilo teže opstati u ligi jer čak devet klubova ispada. Mi smo trenutno peti, ali se ne smemo time zadovoljiti Moramo krenuti od nule da bi došli do cilja. Drugi deo prvenstva u Prvoj županijskoj ligi počinje 10. marta. U prvom kolu gostujemo kod “Fruškogorca” u Iloku, što će biti težak ispit – podvlači Berarević.

Na pripreme je otputovao i “Slogin” prvotimac Slobodan Lukić, koji u nastavku takmičenja očekuje dobre rezultate.

– Pojačali smo se s nekoliko igrača, a ove pripreme doprineće boljem ekipiranju – smatra Lukić.

Borovsku “Slogu” u drugom delu prvenstva očekuje težak posao, ističe predsednik Kluba Ilija Zečević. 

– Biće velika borba. Cilj nam je da budemo među prvih sedam ekipa. Nadam se da ćemo taj cilj i ostvariti – kaže Zečević. 

D.Z.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.