13/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

VSŽ: Objavljen Poziv za sufinansiranje organizacije dečje škole folklora i tambure

2 min read

Upravno odeljenje za turizam i kulturu Vukovarsko-sremske županije, objavilo je Poziv za sufinansiranje organizacije dečje škole folklora i tambure.
Za ovu namenu u budžetu Vukovarsko-sremske županije obezbeđeno je 35 hiljada evra. Prihvatljivi korisnici su jedinice lokalne samouprave, kulturno-umetnička društva te kulturni centri sa područja Vukovarsko sremske županije. Podnosioci prijave imaju mogućnost da apliciraju na oba ponuđena programa, odnosno Folklor i Tambura ili na samo jedan od dva ponuđena programa. Krajnji korisnici potpore su školska i predškolska deca Vukovarsko-sremske županije.
Maksimalan iznos pomoći koji se dodeljuje za svaki program posebno iznosi 1.200 evra, a ukoliko prijavi oba programa, jedan podnosilac prijave može ostvariti maksimalan iznos potpore od 2.400 evra. Provođenje programa za podučavanje folklora i tambure odvijaće se u periodu od 8. januara do 20. decembra 2024.
Pravo na ostvarivanje dodele pomoći imaju svi podnosioci prijave koji imaju prebivalište, na području Vukovarsko-sremske županije. Javni poziv biće otvoren do 31. januara 2024. godine, odnosno do utroška finansijskih sredstava.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link