23/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Odigrano je 11. kolo u Prvoj ŽNL

2 min read

Odigrano je 11. kolo u Prvoj ŽNL VUSŽ, Sloga je u Borovu poražena od Sinđelića iz Trpinje 2:3, a Negoslavci su u Nuštru podelili bodove sa Nosteriom bilo je 2:2. U Posavskim Podgajcima je domaći Posavac savladao Mladost iz Cerića sa 3:2, u Gradištu je Slavonac bio bolji od Croatie iz Bogdanovaca sa 2:0, a u Vođincima je Mladost postigla čak 9 pogodaka u pobedi od 9:1 protiv Vrbanje. U Županji je Borac iz Drenovaca kao gost odneo sva tri boda protiv Županje 77, bilo je 0:2, a u Iloku je sa minimalnih 1:0 Fruškogorac bio bolji od Slavonca iz Komletinaca, a Mitnica je na svom terenu u Vukovaru pobedila Lovor iz Nijemaca sa minimalnih 1:0.

Na tabeli prva je Mladost iz Vođinaca sa 31 bodom, drugi Slavonac iz Gradišta sa 22, a treća Mitnica ima 20 bodova. Četvrti je Fruškogorac iz Iloka sa 19 a toliko ima i petoplasirana Sloga iz Borova. Sinđelić je sedmi sa 17 bodova, a Negoslavci na devetom mestu imaju bod manje odnosno 16. Na dnu tabele Mladost iz Cerića zauzima četrnaesto mesto sa 9 bodova, bod manje, 8 ima Borac iz Drenovaca na petnaestom, a Županja 77 je poslednja šesnaesta sa 1 bodom.

U narednopm kolu tri utakmice će biti odigrane u subotu od 15 časova i to U Nijemcima gde će Lovor dočekati Nosteriu iz Nuštra, u Drenovcima između Borca iz Fruškogorca iz Iloka i u Ceriću gde će kod Mladosti gostovati Slavonac iz Gradišta. Ostale utakmice se igraju u nedelju od 14 časova. U Trpinji se sastaju Sinđelić i Negoslavci, u Borovu Sloga dočekuje Posavac iz Posavskih Podgajaca, u Komletincima igraju Slavonac i Mitnica, a U Vrbanji, domaća Vrbanja i Županja 77, te u Bogdanovcima gde će igrati Croatia i Mladost iz Vođinaca.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.