23/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Odigrano je 8. kolo Lige veterana ZVO

2 min read

Odigrano je 8. kolo Lige veterana ZVO. U Borovu je Sloga odmerila snage sa Slogom Hajduk iz Pačetina a rezultat je na kraju bio 7:0 u korist domaćina. U Dalju je domaći Dalj pobedio Obilić iz Ostrova sa 8:1, u Markušici su Mladost i Sinđelić iz Trpinje igrali nerešeno 3:3. U Negoslavcima su se sastali Negoslavci i Vuteks – Sloga iz Vukovara a rezultat je bio 3:2, a u Bijelom Brdu je gostujući Borac iz Bobote pobedio sa 0:5 domaći BSK.


Na tabeli je prvi Sinđelić sa 17 bodova, koliko ima i drugi Borac iz Bobote. Treća je Mladost iz Markušice sa 16 a na četvrtom mestu su Negoslavci koji imaju takođe 16, a toliko ima i peta Vuteks – Sloga iz Vukovara. Zatim na šestom mestu sledi Sloga iz Borova sa 12 bodova, na sedmom mestu je Sloga – Hajduk sa 7 bodova a po 6 bodova ima osmi BSK iz Bijelog Brda i deveti Dalj. Na poslednjem desetom mestu je Obilić iz Ostrova bez bodova.


U narednom kolu sastaju se u Pačetinu Sloga – Hajduk i Mladost iz Markušice, u Vukovaru Vuteks – Sloga dočekuje Dalj, a u Bijelom Brdu će igrati BSK i Sloga iz Borova. U Boboti se sastaju Borac i Obilić iz Ostrova a u Negoslavcima domaći Negoslavci dočekuju Sinđelić iz Trpinje. Sve utakmice počinju u 15:30.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.