30/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Na Priljevu otvoren Hey Park Vukovar

2 min read

U Vukovaru je otvoren maloprodajni shopping centar Hey Park Vukovar koji je sa sedam trgovina i ugostiteljskim objektom obogatio trgovačku ponudu Vukovara, ali i dao doprinos vukovarskoj privredi s novih najmanje 50 radnih mesta, ističu iz Grada Vukovara. 

Reč je o retail parku, novom modelu trgovačkih objekata koji poseduje zajedničko parkiralište od 146 mesta, dok su ulazi u trgovine i ugostiteljski objekat zasebni.

Vrata su otvorile trgovine Spar, Sport Vision, Muller, Tedi, Pepco, Sinsay i S.Oliver.

Svečanom otvaranju novog shopping centra prisustvovao je gradonačelnik Ivan Penava sa saradnicima. Prilikom obraćanja zahvalio se investitorima na saradnji, firmi BMP Asset d.o.o. na čelu s direktorom Željkom Petkovićem, izrazivši zadovoljstvo jer je za građane Vukovara stvorena nova trgovačka ponuda.

– Investicija od 13 miliona evra u naš grad dovela je sedam trgovina i bogatiju trgovačku ponudu što znači da Vukovarci više ne moraju ići u obližnje gradove, već u svom gradu mogu pronaći sve što im je potrebno za dom i porodicu – rekao je, između ostalog, gradonačelnik Penava.

Svečano otvaranje upotpunila je donacija investitora Udruženju “Vukovarski leptirići”. Predsednici Viktoriji Matin uručen je ček na iznos od 10 hiljada evra.

Foto: Grad Vukovar

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.