22/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Od danas privremena regulacija na cesti Vinkovci-Županja (D-55)

2 min read

Od 2. do 16. oktobra, u vremenu od 8 do 14 sati, kratkotrajno će se za sav saobraćaj zatvarati deonica državne ceste D-55 od Vinkovaca do Županje u tri etape, najavili su iz Policijske uprave vukovarsko-sremske.

Privremena regulacija na snazi je zbog izvođenja radova uklanjanja drveća i granja sa zemljišnog pojasa, kao posledice olujnog nevremena.

U vremenu od 8 do 14 sati, kada će se izvoditi radovi, saobraćaj će se odvijati na način da će cesta svaki puni sat prvih 40 minuta biti zatvorena, a daljnjih 20 minuta otvorena za sav saobraćaj.

Radovi će se izvoditi u tri etape, od rasadnika Zalužje do raskršća za Rokovce, od raskršća za Privlaku do raskršća za Gradište i od raskršća za Gradište do raskršća za autoput Zagreb-Lipovac (A3).

Kako navode iz policije, privremena regulacija saobraćaja odvijaće se pomoću saobraćajne signalizacije, uz saradnju policijskih službenika i radnika firme za održavanje javnih cesta.

Privremenu regulaciju saobraćaja odobrile su Hrvatske ceste d.o.o., povodom zahteva Hrvatskih šuma d.o.o., Uprave šuma Podružnice Vinkovci.

Foto: PU vukovarsko-sremska

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.