21/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

VSŽ: Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi i tehičkoj kulturi VSŽ u 2024. godini

2 min read

Vukovarsko-sremska županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi Vukovarsko-sremske županije za 2024. godinu.

Javne potrebe u kulturi i tehničkoj kulturi Vukovarsko-sremske županije odnose se na ustanove u kulturi, umetničke organizacije, umetnike, udruženja i druge fizičke i pravne osobe u delatnostima: knjiga i izdavaštvo, dramska i plesna umetnost, muzička i muzičko-scenska umetnost, vizuelne umetnosti, međunarodna kulturna saradnja, kulturno-umetnički amaterizam te interdisciplinarne i nove umetničke i kulturne prakse.

Ako predlagač ima više predloga programa ili projekata, svaki prijavljuje u posebnoj prijavi.
Najmanji iznos finansijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 130,00 €, a najveći iznos po pojedinom programu ili projektu je  5.000,00 €.

Prijave se podnose do 20. decembra ove godine.

Predlozi programa ili projekata mogu se dostaviti lično u ured urudžbenog zapisnika Vukovarsko-sremske županije ili poštom na adresu:  Vukovarsko-sremska županija, Upravno odeljenje za turizam i kulturu – Program javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi za 2024. godinu – Glagoljaška 27, 32100 Vinkovci.
Prijave se podnose lično u ured urudžbenog zapisnika Vukovarsko-sremske županije ili poštom te takođe obavezno i u elektronskom obliku – PDF na e-mail: javni.poziv.kultura@vusz.hr.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.