17/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Sloga iz Borova osvajač KUP-a nogometnog središta Vukovar

2 min read

U sredu je u Iloku odigrana utakmica finala KUP-a nogometnog središta Vukovar u kojoj je domaći Fruškogorac dočekao Slogu iz Borova. Povela je Sloga u 35. minutu sa 0:1, strelac pogotka je bio Davor Bratić. Domaćin je ubrzo nakon tog pogotka, tačnije u 38. minutu susreta poravnao rezultat na 1:1, da bi u 41. minuti sudija susreta pokazao na belu tačku u korist Sloge, te je Njegoš Božović bio siguran i ponovo doveo goste u vodstvo. Ispostavilo se da je to bio i krajnji rezultat utakmice 1:2 za goste iz Borova.

”Utakmica je bila dobra, uz prisustvo velikog broja gledalaca, prvo poluvreme smo bili mnogo bolji, dok smo se drugo poluvreme svesno malo povukli, jer smo čuvali siguran rezultat, te čekali svoju šansu iz nekog kontra napada. ” rekao nam je fudbaler Sloge Slobodan Lukić.

Na putu do trofeja fudbaleri Sloge nadigrali su ekipe Dunava iz Sotina, te iz tadašnjeg višeg ranga takmičenja Croatiu iz Bogdanovaca, Mitnicu, te u finalnom susretu i Fruškogorac iz Iloka.Ovo je bila prva pobeda i osvajanje titule KUP-a u istoriji kluba iz Borova, te su osvojeni trofej pridružili trofeju za šampiona 2 ŽNL koji je osvojen prošle godine, te na lep način nastavili vrlo uspešan period u funkcionisanju fudbalskog kluba Sloga. Ovom pobedom fudbaleri iz Borova osigurali su učešće u pretkolu završnice KUP-a Hrvatske.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.