02/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Info plus, 21. septembar 2023.

2 min read

Vlada sigurala 4,5 miliona € za ublažavanje posledica svinjske kuge.

U Vukovaru održana završna konferencija projekta “Vrtić za bolji život” čiji je nosilac DV Vukovar 1, a partner DV Vukovar 2.

U sklopu 9. Dana obrtništva u Vukovaru Udruženje obrtnika Vukovar u partnerstvu s obrtnicima iz Vrgorca organizovalo je donaciju vukovarskim vrtićima „Smoki za svu vrtićku decu grada Vukovara“.

Vukovarsko-sremska županija raspisala Javni poziv za dodelu poticaja za razvoj i unapređenje lovstva u Vukovarsko-sremskoj županiji u 2023. godini o čemu nas je izvestio vukovarsko-sremski dožupan Srđan Jeremić

U organizaciji Udruženja “Breza” iz Osijeka, u tom gradu sutra počinje muzički, plesni i kreativni spektakl “Plavi svemir”. Cilj ovog projekta je uključivanje građana s decom i mladima s teškoćama kako bi gradske površine postale pristupačnije i inkluzivnije za osobe s invaliditetom.

Sloga iz Borova osvajač je KUP-a nogometnog središta Vukovar. U jučerašnjoj utakmici nadvladali su ekipu Fruškogorca iz Iloka. Ovom pobedom fudbaleri iz Borova osigurali su učešće u pretkolu završnice KUP-a Hrvatske.

Info plus poslušajte u 17 časova!

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.