21/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Liga veterana ZVO: Rezultati utakmica 2. kola i najava utakmica 3. kola

2 min read

U periodu od 4. do 9. septembra odigrane su utakmice 2. kola Lige veterana Zajedničkog veća opština. U Pačetinu je domaćinska ekipa Fudbalskog kluba “Sloga-Hajduk” izgubila od ekipe “Vuteks-Sloga”. Rezultat na kraju ove utakmice bio je 0:3. Rezultatom 0:5 fudbaleri BSK-a Bijelo Brdo poraženi su od fudbalera “Mladost” iz Karadžićeva.

Fudbalski klub “Borac” iz Bobote na domaćem terenu je pobedio Fudbalski klub “Dalj” rezultatom 4:2, dok je utakmica između “Negoslavaca” i “Sloge” iz Vukovara završila rezultatom 0:3. U Trpinji je Fudbalski klub “Trpinja” sa rezultatom 3:0 nadigrao veterane Fudbalskog kluba “Obilić” iz Ostrova.

Na vrhu tabele su veterani FK “Mladost” iz Karadžićeva sa 6 bodova, koliko imaju i drugo i trećeplasirani veterani Fudbalskih klubova “Sinđelić” i “Vuteks-Sloga”. Po tri boda imaju “Borac” i “Sloga-Hajduk”, koji su na četvrtom i petom mestu, dok je borovska “Sloga” sa tri boda na petom mestu.

Naredno, 3.kolo, na programu je 11. i 14. septembra u kojem se sastaju ekipe: U Boboti se sastaju domaći FK “Borac” i “Sloga-Hajduk”, Negoslavci dočekuju BSK Bijelo Brdo, u Vukovaru će “Vuteks-Sloga” ugostiti FK “Sinđelić” iz Trpinje, Obilić će na svom terenu igrati sa Veteranima Fudbalskog kluba Mladost, a veterani borovske “Sloge” ugostiće veterane Dalja.

Sve utakmice počinju u 17 časova i 30 minuta.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.