18/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Manifestacija “Dani smeha” u Vukovaru od 13. do 16. septembra 2023.

2 min read

Od 13. do 16. septembra u Hrvatskom domu u Vukovaru biće održana manifestacija “Dani smeha”.

U sredu 13. septembra s početkom u 20 časova iz Teatra Kerekesh, predstaviće se Jan Kerekeš koji će izvesti svoju stand up komediju “Dobra večer, došao sam po vašu kćer”.

Predstavom “Beba” publici će se u četvrtak 14. septembra predstaviti takođe glumci Teatra Kerekesh. Tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš, koji zajedno sa kolegicom Mirnom Medaković Stepinac igra glavnu ulogu.

Vukovarskoj publici u petak 15. septembra će se predstaviti glumci Pozorišta “Moruzgva” koji će izvesti predstavu “Tvorničke postavke”. U komadu igraju Ana Begić Tahiri, Amar Bukvić, Korana Ugrina i Ivan Čuić. Tekst potpisuju Ivica Ivanišević i Marina Vujčić, a režiju Ksenija Marinković.

Poslednjeg dana manifestacije “Dani smeha” igraće predstava B Glad Produkcije pod nazivom “4 poze, sretan svršetak”. U predstavi igraju Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić.

Sve predstave počinju u 20 časova. Cena ulaznice po pojedinoj predstavi je 7 €, a mogu se od 1. septembra kupiti na blagajni Hrvatskog doma Vukovar. 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.