15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Na dve adrese u Vukovaru pronađeno 566 grama marihuane

2 min read

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-sremske dovršili su kriminalističko istraživanje nad nekoliko osoba zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, u večernjim časovima 6. juna u Vukovaru, policijski službenici su zaustavili automobil vinkovačkih registarskih oznaka u kojem su se nalazila četvorica muškaraca. Putnik u automobilu, 20-godišnjak iz Vinkovaca, posedovao je PVC vrećicu s ukupno 111 grama marihuane. Droga je oduzeta, a radi provođenja kriminalističkog istraživanja uhapšeni su 20-godišnjak i još jedan putnik u automobilu, maloletnik iz Vukovara.

Nakon toga, policijski službenici su 7. juna, temeljem ishođenih sudskih naloga, na dve adrese u Vukovaru proveli pretrage doma i drugih prostorija koje koriste 18-godišnjak i 31-godišnjak, te pretragu automobila koji koristi 31-godišnjak. U pretragama je oduzeto ukupno 455 grama marihuane, 1,45 grama hašiša, semenke kanabisa i drugi predmeti krivičnog dela.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv trojice osumnjičenih, podneta je krivična prijava za krivično delo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te su predati pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave.  Foto: PU VS

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link