15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Rezultati fudbalskih utakmica Prve i Treće ŽNL

2 min read

U 27. kolu PRVE ŽNL VUSZ proteklog vikenda mogli ste videti mnogo postignutih golova i visokih rezultata, tako je Nosteria u Nuštru sa 10:0 pobedila ekipu Županja 77, Vrbanja je kao domaćin nadigrala Slavonac iz Prkovaca sa 8:0, Sinđelić je u Trpinji sa 7:1 porazio Borac iz Drenovaca, a Frankopan je u Rokovcima sa 6:2 savladao Slavonac iz Gradišta. Mitnica je u Vukovaru bila bolja od Mladosti iz Cerića sa 3:1, Fruškogorac je na svom terenu poražen od Sloge iz Štitara sa 1:2, a takođe na svom terenu u Šiškovcima poraz je doživela i ekipa Budućnosti, i to od Negoslavaca 0:3. Najveće iznenađenje pripredili su igrači Croatie iz Bogdanovaca koji su kao gost u Vođincima savladali Mlados rezultatom 1:3.
Sada je prvoplasirana na tabeli Nosteria iz Nuštra sa 59 bodova, bod manje odnosno 58 ima Sloga iz Štitara na drugom mestu, a treća je Mladost iz Vođinaca sa 56. Mitnica je četvrta sa 53. Na dnu tabele Frankoipan je četrnaesti sa 26 bodova, Budućnost je petnaesta sa 21 bodom, dok je poslednji šesnaesti Slavonac iz Prkovaca sa 12 bodova. Od klubova sa našeg područja Negoslavci su peti sa 47 bodova a Sinđelić sedmi sa 37 bodova.

U Trećoj ŽNL grupa Vukovar derbi susret se igrao u Tovarniku, između domaćeg Hajduka te Dunava iz Sotina, a kao pobednici su izašli gosti rezultatom 2:3. U Mohovu je domaćin trijumfovao nad Mladosti iz Svinjarevaca 3:0, a Lipovača je kao domaćin poražena od Tompojevaca 1:3.
Na tabeli je vodstvo preuzeo Dunav iz Sotina koji sada ima 44 boda, na drugom mesti je Hajduk iz Tovarnika sa 41, Mohovo je treće sa 32 boda, Tompojevci četvrti imaju 29 bodova, Lipovača peta sa 7, a Mladost šesta sa 3 osvojena boda.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link