18/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Humanitarna inicijativa Željka Lukića iz Borova

2 min read

Nezavisni većnik Željko Lukić iz Borova pokrenuo je humanitarnu inicijativu sa ciljem skupljanja plastičnih čepova, od čije bi prodaje novac bio usmeren u humanitarne svrhe.

– Humanitarnu inicijativu pokrenuo sam sa ciljem da pomognem ljudima u potrebi. Uspeh ove akcije zavisi od meštana Borova i građana koji prolaze kroz naše mesto, da doniraju nešto što inače bacamo, a to su plastični čepovi. Za sada se mogu ostaviti na jednom mestu, Glavna 74 u Borovu, a plan je da koševi za odlaganje čepova budu postavljeni na još nekoliko lokacija, u dogovoru i saradnji sa Opštinom Borovo – rekao je Lukić.

Nada se da će ova inicijativa biti prihvaćena od strane meštana i svih ljudi dobre volje.

– Za čepove koji se melju dobija se novac, u početku će to biti manje novca, ali ako budemo budemo angažovani možemo skupiti više čepova i novca i pomoći nekome iz Borova, o čemu će javnost biti pravovremeno obaveštena. Budimo humani! Čepove bacamo, a novac koji ćemo skupiti može nekome vratiti osmeh i popraviti zdravstveno ili imovinsko stanje. Borovčani budite humani! – poziva Lukić u izjavi za Radio Borovo.

D.Z.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.