21/05/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Opština Borovo: Javni poziv za zapošljavanje na određeno vreme radnice za pomoć u kući

2 min read

Opština Borovo objavila je 13. februara Javni poziv za zapošljavanje na određeno vreme jedne radnice za pomoć u kući, na puno radno vreme i do isteka roka provođenja projekta iz treće faze programa zapošljavanja žena “Zaželi”. Podsetimo, Opština Borovo je od 1. februara na šest meseci zaposlila 30 žena na poslovima pomoći u kući i brige o 180 korisnika, starijih i nemoćnih osoba. U međuvremenu je jedno radno mesto upražnjeno.

Reč je o zapošljavanju nezaposlenih žena sa najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem, koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a prednost imaju žene od 50 i više godine, žene sa invaliditetom, žrtve trgovine ljudima, žrtve porodičnog nasilja, azilantkinje, žene koje su izašle iz sistema socijalne zaštite, domova za decu, udomiteljskih porodica i slično, kao i druge pripadnice ranjivih grupa.

Prijave s prilozima dostavljaju se u roku od osam dana od dana objave oglasa na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na adresu Opštine Borovo, Glavna 3, Borovo s naznakom “Javni poziv za zapošljavanje – Radnica za pomoć u kući”. Više o javnom pozivu možete saznati na informativnom portalu Opštine Borovo www.opcina-borovo.hr.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.