Vatromraz DVD-a Borovo podelio više od 400 paketića deci

U protekla dva dana, 29. i 30. decembra borovska domaćinstva obišao je Vatromraz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Borovo s paketićima za svu decu. Ovom akcijom, koju borovski vatrogasci organizuju treću godinu zaredom, zadovoljna su i deca i roditelji.

– Ideja je fantastična. Puna podrška i za naredne godine i želimo svima sve najbolje, puno zdravlja i da se što više družimo – rekao nam je sinoć jedan otac čiji je sinčić dobio paketić od Vatromraza.

Deda i Baka Mraz umorni, ali i zadovoljni.

– Mi smo presrećni reakcijama dece. Dece bi trebalo da bude i više, da imamo još više posla – poručuju Deda i Baka Mraz.

Podeljeno je više od 400 paketića, saznajemo od predsednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Borovo Miroljuba Mladenovića, koji se zahvalio svima koji su novčanim iznosom podržali ovu akciju.

– Videli ste i sami da deca ne skidaju osmeh s lica, a nama je srce puno. Drago mi je što su deca prihvatila ovu akciju, koja će u Borovu sigurno postati tradicija. Zahvaljujem se svim meštanima, udruženjima i OPG-ovima, Zajedničkom veću opština, Radio Borovu i svima koji su se uključili u ovu našu akciju – kaže Mladenović, koji je svima poželeo srećnu i uspešnu Novu 2023. godinu, ali i pozvao na oprez u najluđoj noći, kako bi protekla mirno i bez intervencija vatrogasaca i ostalih dežurnih službi.

D.Z.