Borovo: Požar u Radničkoj ulici, gorelo krovište, na sreću nema povređenih

U Radničkoj ulici u Borovu pre podne se dogodio požar na jednoj porodičnoj kući koji su uspešno ugasili pripadnici Javne vatrogasne jedinice Vukovar i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Borovo .

Na sreću nije bilo povređenih osoba, ali je pričinjena velika materijalna šteta, saznajemo od člana borovskog DVD-a Aleksandra Mladenovića koji je učestvovao u intervenciji.

– U 10.48 časova dobili smo poziv od Centra 112 koji su nas obavestili da se dešava požar u Radničkoj ulici u Borovu na kućnom broju 7. Kada smo stigli na navedenu adresu zatekli smo požar krovišta. U požaru je nastala velika materijalna šteta, izgorelo je oko 40 kvadratnih metara krovišta. Našom intervencijom i uz pomoć Javne vatrogasne jedinice Vukovar lokalizovali smo požar tako da se nije proširio na ostali deo kuće. Na intervenciju je izašlo 7 vatrogasaca DVD-a Borovo sa dva navalna vozila i dva vozila Javne vatrogasne jedinice Vukovar sa šest vatrogasaca – rekao je Mladenović u izjavi za Radio Borovo.

Intervencija vatrogasaca na gašenju požara završila je u 13 časova i 15 minuta. Prema nezvaničnim informacijama požar je prouzrokovala zapaljena sveća.

D.B.