12/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Info plus, 18. oktobar 2022.

2 min read

U Borovu će večeras, u organizaciji Aktiva žena SDSS-a VSŽ i udruženja žena s istoka Hrvatske biti obeležen Međunarodni dan žena sa sela. Svoje ručne radove i druge rukotvorine i tradiciju sredina iz kojih dolaze predstaviće žene iz Borova, Bolmana, Belog Manastira, Ade, Vukovara, Markušice, Negoslavaca, Ostrova i Banovaca.

Humanitarno udruženje “Duga” iz Vukovara započinje s podelom paketa hrane u okviru treće faze projekta “Kap dobrote” . Nakon prve od pet podela paketa u Vukovaru, od idućeg meseca podela paketa biće organizovana i po opštinama. Iz “Duge” pozivaju potencijalne korisnike iz Borova da u ponedeljak, 24. oktobra od 9 do 11 časova dođu u malu salu Kulturnog centra Borovo i donesu potrebnu dokumentaciju, radi sastavljanja konačne liste korisnika.

Izvestićemo i o programu kojim Gradska knjižnica Vukovar obeležava Mesec hrvatske knjige te o predstojećoj organizovanoj poseti 65. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koju organizuju Zajedničko veće opština i Srpski kulturni centar iz Vukovara 29. oktobra.

Info plus počinje u 17 časova.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.