17/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Objavljen Javni poziv za dodelu poticaja za razvoj i unapređenje lovstva u VSŽ u 2022. godini

2 min read

Vukovarsko-sremska županija objavila je 2. Javni poziv za dodelu poticaja za razvoj i unapređenje lovstva u Vukovarsko-sremskoj županiji u 2022. godini. Predmet konkursa je dodela poticaja za razvoj i unapređenje lovstva za meru 4. Potporu za izgradnju, adaptaciju i održavanje lovnotehničkih i lovnogospodarskih objekata.

Korisnici poticaja su lovoovlaštenici koji imaju valjane ugovore na području Vukovarsko-sremske županije odnosno lovačka društva. Poticaji se dodeljuju za prihvatljive troškove koji se odnose na materijale i alate potrebne za izgradnju, adaptaciju i održavanje lovnotehničkih i lovnogospodarstvenih objekata.

Prijave se mogu dostaviti poštom preporučeno u zatvorenoj omotnici na adresu: Vukovarsko-sremska županija, u zatvorenoj omotnici s naznakom „Zahtev za potporu za unapređenje i razvoj lovstva na području Vukovarsko-sremske županije u 2022. god. – ne otvaraj“, Glagoljaška 27, 32100 Vinkovci ili ličnom dostavom putem pisarnice Vukovarsko-sremske županije u zatvorenoj omotnici s istom naznakom.

Javni poziv je otvoren do 10. novembra, a za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti u Upravno odeljenje za poljoprvredu koje se nalazi u zgradi županije Vukovarsko-sremske u Vinkovicima ili pozvati broj telefona 344-041.

Dodatni detalji o ovom javnom pozivu mogu se naći na internetskoj stranici www.vusz.hr.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.