12/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Raspored fudbalskih utakmica u sve tri ŽNL

2 min read

I ovoga vikenda se nastavljaju takmičenja u sve tri županijske fudbalske lige. U Prvoj ZNL se igra deseto kolo, a danas će biti odigrane dve utakmice i to u Drenovcima gde domaći Borac dočekuje Frankopan iz Andrijaševaca, te u Ceriću gde će Mladost ugostiti poslednjeplasiranu Budućnost iz Šiškovaca. Vreme odigravanja utakmica je 15:30. Nedelja nam donosi ostale parove. U Trpinji će Sinđelić dočekati MItnicu, u Negoslavcima domaćin će igrati protiv Vrbanje, a u Gradištu se sastaju Slavonac i Fruškogorac iz Iloka. U Štitaru će Sloga dočekati Mladost iz Vođinaca, a u Bogdanovcima se igra lokalni derbi između domaće Croatie i Nosterie iz Nuštra. U Prkovcima će gostovati Županja 77.
U Drugoj ŽNL će utakmica u Vukovaru između Radničkog i Lovasa biti odigrana u subotu, a ostale su na rasporedu za nedelju od 15:30. U Bršadinu će gostovati Sremac iz Ilače, u Bapskoj kod Hajduka, Rusin iz Mikluševaca a u Pačetinu će se sastati dve Sloge. Domaća pačetinska i gostujuća iz Borova.
Sve utakmice Treće ŽNL grupa Vukovar igraju se u nedelju od 15:30, i to: Mladost Svinjarevci – Lipovača, Dunav Sotin – Tompojevci i Hajduk Tovarnik – Mohovo.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.