26/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Rezultati 5. kola Lige veterana ZVO

2 min read

U sedmici koja je za nama odigrano je 5. kolo Lige veterana ZVO-a. U Mirkovcima su domaći Hajduk Mirko i Sloga – Hajduk iz Pačetina odigrali nerešeno 1:1, u Bijelom Brdu domaći BSK je rezultatom 3:2 pobedio Negoslavce, a Sinđelić iz Trpinje je na gostujućem terenu u Vukovaru protiv domaćina Vuteks – Sloge ostvario pobedu od 0:2. U Karadžićevu je Mladost deklasirala Obilić iz Ostrova sa visokih 8:0, dok je u Dalju pobedu odnela Sloga iz Borova rezultatom 4:5.


Na tabeli prva je Mladost iz Karadžićeva sa 12 bodova koliko ima i drugoplasirana Sloga iz Borova. Treća je Sloga – Hajduk iz Pačetina sa 10 bodova, a četvrto mesto zauzima Bsk sa 8 bodova. Dalje slede na petom mestu Sinđelić sa 7 bodova, šesti su Negoslavci sa 6 koliko ima i sedma Vuteks – Sloga iz Vukovara. Osmi je Dalj sa 4 boda, a toliko ima i deveti Hajduk Mirko iz Mirkovaca. Poslednji deseti je Obilić iz Ostrova sa 3 osvojena boda.


Sledeće 6. kolo igra se u periodu od 03. do 06. Oktobra, a utakmice počinju u 16:30. U Pačetinu se sastaju Sloga – Hajduk i Sloga iz Borova, u Ostrovu Obilić dočekuje Dalj, a u Trpinji igraju Sinđelić i Mladost iz Karadžićeva. Negoslavci će ugostiti Vuteks – Slogu iz Vukovara a Mirkovci će na domaćem terenu igrati protiv BSK-a iz Bijelog Brda.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.