24/02/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Raspored utakmica u sve tri ŽNL

2 min read

Narednog vikenda nastavljaju se takmičenja u sve tri županijske fudbalske lige. U 9. kolu Prve ŽNL sve utakmice će biti odigrane u nedelju od 15:30 časova. U Iloku će domaći Fruškogorac dočekati Sinđelić iz Trpinje, Nosteria u Nuštru ekipu Negoslavaca a Mitnica će na svom terenu igrati protiv Frankopana iz Andrijaševaca. Slavonac će u Prkovcima ugostiti Borac iz Drenovaca, a Županja 77 će odmeriti snage sa Croatiom iz Bogdanovaca. Vrbanja će dočekati Slogu iz Štitara,a u susretu dve Mladosti, domaćin će biti ona iz Vođinaca a gost iz Cerića. U Šiškovcima igraju Budućnost i Slavonac iz Gradišta.


U 4. kolu Druge ŽNL Vukovar igra se 5.kolo a jedna utakmica će biti odigrana u subotu i to u Vukovaru gde će Radnički biti domaćin ekipi Bršadina. Ostale se igraju od 15:30 u nedelju i to u Borovu između Sloge i Hajduka iz Bapske, u Mikluševcima gde će igrati Rusin i Sremac iz Ilače i u Lovasu između domaćina i Sloge iz Pačetina.


u Trećoj ŽNL grupa Vukovar sve utakmice će biti odigrane u nedelju od 15:30 časova. U Lipovači će igrati domaća Lipovača i Hajduk iz Tovarnika, u Mohovu istoimeni domaćin i Dunav iz Sotina i u Tompojevcima, Tompojevci i Mladost iz Svinjarevaca.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.