Rezultati fudbalskih utakmica proteklog vikenda

Spread the love

Proteklog vikenda odigrano je treće kolo u Prvoj ZNL VUSZ. Negoslavci su kao domaćin savladali Borac iz Drenovaca sa 2:1, Nosteria je u Nuštru bila bolja od Sinđelića iz Trpinje sa 2:0. Crpoatia u Bogdanovcima je doživela poraz od Sloge iz Štitara 1:2, Slavonac je takođe poražen da svom terenu u Prkovcima i to sa visokih 0:4 od Mladosti iz Cerića. Najugodnije iznenađenje prvenstva do sada ekipa Županja 77 bila je bolja na svom terenu od Slavonca iz Gradišta 3:1, a Vrbanja je doživela poraz na svom stadionu od Frankopana 2:4. Mladost je u Vođincima odigrala nerešeno 2:2 sa vukovarskom Mitnicom, a Budućnost je u Šiškovcima izgubila od Fruškogorca iz Iloka 1:4.

Na tabeli je prva Županja 77 sa 13 bodova, Nosteria na drugom mestu ima bod manje 12 , a Mladost iz Vođinaca je treća sa 11 bodova. Croatia iz Bogdanovaca je četvrta i ima 10 bodova. Na dnu tabele Sinđelić zauzima četrnaesto mesto sa 3 boda, a toliko imaju u petnaesti Frankopan te poslednjeplasirana šesnaesta Budućnost.

Počelo je takmičenje i u Drugoj ŽNL grupa Vukovar. Glavni pretendent na ovogodišnju titulu Sloga iz Borova se sa gostovanja u Lovasu vratila sa punim plenom te ostvarila pobedu od 0:4. Bršadin je takođe na gostovanju u Bapskoj nadigrao domaći Hajduk sa 0:2, a Rusin iz Mikluševaca je kao gost pobedio Radnički u Vukovaru sa 2:3. U Pačetinu Sloga i Sremac iz Ilače odigrali su mirnih 1:1.

Po tri boda nakon prvog kola imaju Sloga iz Borova, Bršadin i Rusin, po jedan Sremac i Sloga iz Pačetina a bez bodova su Radnički, Hajduk Bapska i Lovas.