Wine&Bike Tour Erdut 2022. biće održan 9. i 10. septembra

Spread the love

U organizaciji Opštine Erdut i Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i uz suorganizaciju Udruženja vinara i vinogradara Erdut, Preduzetničko-razvojnog centra Erdut, Turističke zajednice Opštine Erdut i Kreativne agencije Adverta biće održan “9. Wine & Bike Tour Erdut”.
Ovogodišnji program Wine & Bike Toura Erdut 9. i 10. septembra donosi dramski i muzički program, biciklističko – vinske trke, penušavi doručak i dan otvorenih podruma Erdutskog vinogorja.
U petak, 9. septembra u Društvenom domu Erdut s početkom u 19 časova, pozorište Moruzgva izvešće predstavu “Čudo”. Ulaz je slobodan.
Wine & Bike biciklističko-vinska trka Aljmaš – Erdut počinje u subotu, 10. septembra u 10 časova. Takmičari će imati zadatak da sakupljaju vinske butelje na određenim lokacijama uz rutu. Pobednik trke će biti učesnik koji sakupi i donese najveći broj butelja u što kraćem vremenu. Svi učesnici osvajaju sakupljene butelje, a pobednik osvaja i dodatnu nagradu. Učestvovanje je besplatno, uz obaveznu onlajn prijavu.
Dan otvorenih podruma Vinarija Erdutskog vinogorja biće održan od 10 do 18 časova, a penušavi doručak u vinariji Siber od 10 do 14 časova. Nakon doručka biće održana degustacija vina po izboru pojedine vinarije.
Koncert Ramba Amadeusa biće održan na Trgu Branka Hercega s početkom u 20 časova, a kasnije se program nastavlja uz DJ-a on wine session@In Da Sofa.
Više informacija može se naći na Facebook stranici Wine&Bike Tour Erdut.