U Pačetinu završen turnir u malom fudbalu u organizaciji FK Sloga Pačetin

Juče je u Pačetinu završen turnir u malom fudbalu koji je organizovao tamošnji fudbalski klub Sloga. U finalnoj utakmici pobedu je odnela ekipa Pro Team koja je savladala Autolimariju Ivković sa 4:2, dok je treće mesto osvojila Markušica pobedivši ekipu Lukić Mont 3:2.

Nikola Lukić, kapiten ekipe Pro Team
Vukašin Šljokić iz ekipe Autolimarija Ivković
Bojan Bošković iz ekipe Markušica

Svakoj ekipi pripao je pehar za pripadajuće mesto, a dodeljene su i pojedinačne nagrade.

Njegoš Božović iz ekipe Pro Team najbolji igrač turnira

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Njegoš Božović iz ekipe Pro Team, najviše golova je postigao Igor Blagojević iz Autolimarije Ivković

Igor Blagojević najbolji strelac turnira iz ekipe Autolimarija Ivković

a najbolji golman je bio iz četvrtoplasirane ekipe Lukić Mont Đorđe Stojanović.

Najbolji golman turnira je Đorđe Stojanović iz ekipe Lukić Mont

U FK Sloga Pačetin zadovoljni su odazivom publike i kvalitetom ekipa na ovogodišnjem turniru, te se nadaju da će u narednih godinama ovaj turnir biti najkvalitetniji u okolini. Još su se i zahvalili svima koji su pomogli organizaciju turnira, posebno Opštini Trpinja na čelu sa načelnikom Miroslavom Palićem, ZVO-u, Sportskom rekreativnom društvu Srba u Hrvatskoj, Vukovarsko – srijemskoj županiji, te konzulu Srbije u Vukovaru Aleksandru Nakću, medijima i ostalim sponzorima. Posebnu zahvalnost iskazali su Oliveri Crnogorac i Đorđu Radinoviću.

Pioniri FK Sinđelić Trpinja osvajači mini turnira pionira, sa trenerom Nikolom Kneževićem

Prije same završnice seniorskih ekipa na teren su izašli pioniri koji su odigrali turnir četiri ekipe, a najbolja je bila ekipa FK Sinđelić iz Trpinje.