Rezultati drugog dana memorijalnog turnira ”Vasilije Sentivanac” Borovo

Noćni turnir u malom fudbalu za memorijal Vasilja Sentivanca polako se zahuktava, te je drugug dana turnira sinoć odigrano ukupno 7 utakmica. Na školskom igralištu u Borovu prvi su na teren izašli pioniri i to OPG Boguović i Mali ratnici, gde je rezultat bio 11:0. Potom je Markušica pobedila ekipu Vuteks – Sloge sa 2:1, a Klesarstvo Predić je sa 0:3 poraženo od Tenje. U ovom kolu ekipa Bugarići je bila slobodna.

Potom su na teren izašli seniori, te je publika u prvoj utakmici videla pravu goleadu u režiji ekipe Caffe Bar-a Display koji su sa visokih 15:2 savladali ekipu Pro Team 2. Nakon toga ekpa Terac je poražena od ekipe Pro Team sa 2:5, a Interier Mont je savladao Vulkanizer Jocine Galaktikose sa 4:2. Veče su zatvorili Markušica i La Familia, a trijumfovali su ”gosti” sa 3:5.

Večeras će posetioci takođe moći videti sedam utakmica. od 19:00 kreću pioniri utakmicom Bugarići – Markušica, potom u 19:30 Klesarstvo Predić – OPG Bogunović a od 20:00 Mali ratnici – Vuteks Sloga. Večeras odmara ekipa Tenja.

Nakon pionira na teren izlaze seniori i to u 20:30 Manjo d.o.o. – Klesarstvo Terac, od 21:10 Display – Interier Mont. od 21:50 Ris Metali – Pro Team 2 i u 22:30 La Familia – Manjo d.o.o.

Pozivaju se svi ljubitelji dobrog fudbala da posete turnir u Borovu, te učine humanitarni gest svojim dobrovoljnim prilogom, poručuju organizatori.