19/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Raspored fudbalskih utakmica predstojećeg vikenda

2 min read

I narednog vikenda biće odigrane utakmice u sve tri fudbalske županijske lige. U Prvoj ŽNL u subotu se igraju dve utakmice i to u Drenovcima, gde domaći Borac od 17:30 dočekuje poslednjeplasiranu Šokadiju iz Starih Mikanovaca, i u Ceriću gde će prvoplasirana Mladost odmeriti snage sa Fruškogorcem iz Iloka. U nedeljnom rasporedu u Bogdanovcima Croatia će ugostiti Jadran iz Gunje, Mladost će u Vođincima igrati protiv Vrbanje, a u Soljane dolazi ekipa Sloge iz Štitara kod domaće Slavonije. Nosterija će u Nuštru ugostiti trpinjski Sinđelić, u Šiškovcima će igrati Budućnost i Frankopan Rokovci-Andrijaševci, a u Gradištu Slavonac i vukovarska Mitnica. Sve utakmice počinju u 17:30.

Što se tiče Druge ŽNL grupa Vukovar borovska Sloga će u ovom 23. kolu biti slobodna, a u subotu će biti odigrana utakmica u Vukovaru, gde Radnički dočekuje Slogu iz Pačetina. Sremac će u nedelju u Ilači igrati protiv Hajduka iz Bapske, Lovas će ugostiti Negoslavce, a u Bršadin stiže Hajduk iz Tovarnika.

U Trećoj ŽNL grupa Vukovar sve utakmice će se igrati u nedelju od 17:30 i to, u Svinjarevcima između Mladosti i Lipovače, u Mikluševcima između Rusina i Dunava iz Sotina i u Tompojevcima gde Tompojevci dočekuju Mohovo.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.