U završnici Lige veterana ZVO veterani iz Trpinje, Borova, Karadžićeva i Vukovara

Odigrane su utakmice 17. kola Lige veterana Zajedničkog veća opština.

Obilić je u Ostrovu izgubio od pačetinske Sloge Hajduk sa 2:3, a borovska Sloga na domaćem terenu izgubila od trpinjskog Sinđelića sa 0:3. U Dalju je istoimeni domaćin savladao Negoslavce sa 3:0. Mladost je u Karadžićevu nadigrala Hajduk Mirka iz Mirkovaca s visokih 9:0, a Vuteks Sloga je u Vukovaru poražena od BSK-a. Rezultat na kraju utakmice bio je 0:1 za goste iz Bijelog Brda.

Na prvenstvenoj tabeli vode veterani Sinđelića sa 51 bodom. Na drugom mestu je borovska Sloga sa 36 bodova, koliko ima i trećeplasirana Mladost iz Karadžićeva. Na četvrtom mestu su veterani Vuteks Sloge s 31 bodom.

Naredno 18. kolo na programu je 16. i 19. maja. U Pačetinu se sastaju Sloga Hajduk i vukovarska Vuteks Sloga, u Bijelom Brdu BSK i Mladost iz Karadžićeva, u Mirkovcima Hajduk Mirko i Dalj, u Negoslavcima veterani Negoslavaca i borovske Sloge, a u Trpinji Sinđelić i Obilić iz Ostrova.

Iako je pred veteranima još jedno kolo, iz tabele je vidljivo da su pravo učešća u završnici već ostvarile prve četiri ekipe, odnosno veteranske ekipe iz Trpinje, Borova, Karadžićeva i Vukovara, navode iz Zajedničkog veća opština. Napominju da je obavezan sastanak povodom završnice Lige veterana u utorak, 17. maja u 10 časova, u prostorijama Zajedničkog veća opština. Obavezan je dolazak po jednog predstavnika ekipe koja je ostvarila plasman u plej-off.