SKD “Prosvjeta” Borovo: Poziv deci da se uključe u rad dečjeg hora

Spread the love

Iz Srpskog kulturnog društva “Prosvjeta” pododbora Borovo pozivaju zainteresovanu decu predškolskog uzrasta, predškolce, kao i učenike nižih razreda osnovne škole, da se prijave i postanu članovi dečjeg hora.

Prijave se mogu izvršiti u biblioteci “Prosvjetinog” pododbora u Borovu, ponedeljkom i sredom od 15 do 19 i utorkom, četvrtkom i petkom od 10 do 14 časova.

Kontakt telefoni su: 032/439-646 i 099/810 92 85, a zainteresovani se mogu prijaviti i putem Facebook profila Srpskog kulturnog društva “Prosvjeta” pododbora Borovo ili e-maila: skdprosvjetaborovo@gmail.com.

Prilikom prijave potrebno je ispuniti obrazac za prijavu, koji se može preuzeti u biblioteci pododbora, putem e-maila ili Facebooka. Rok za prijavu je do 15. februara.

Probe hora, koji će biti osnovan u okviru Srpskog kulturnog društva “Prosvjeta” pododbora Borovo, održavaće se u biblioteci pododbora jednom nedeljno. Voditeljka Dečjeg hora biće Katarina Lukić, navode iz borovske “Prosvjete”, uz poziv zainteresovanoj deci da im se pridruže.