“Vatromraz” DVD-a Borovo obradovao paketićima 375 mališana iz Borova

“Vatromraz” Dobrovoljnog vatrogasnog društva Borovo obradovao je ove godine novogodišnjim paketićima 375 mališana iz Borova.

Okićeni vatrogasni kamion u sredu je delio paketiće mališanima počev od naselja Crepulje, zaključno s Bulićevom ulicom, a juče, tokom poslepodneva i večeri, od naselja Savulja do centra mesta. Oduševljena su bila i deca i njihovi roditelji, bake i deke.

– Vatromraz je jako dobar – rekao nam je mali Relja.

– Za naše selo i decu ovo je odlična akcija. Zahvaljujem DVD-u Borovo, a svima želim sve najbolje u 2022. godini – kaže deda ovog mališana Živan Maksimović.

Akcijom i odazivom sponzora zadovoljni su i borovski vatrogaci, budući da je ove godine, kako saznajemo od predsednika borovskog DVD-a Miroljuba Mladenovića, podeljeno 65 paketića više u odnosu na prošlu godinu.

– Ove godine podelili smo 375 paketića, što je više nego što smo najavili. Prošle godine, kada je akcija “Vatromraz” prvi put održana, podelili smo 310 paketića. Ovom prilikom zahvalio bih svim sponzorima, za koje ćemo organizovati i prijem. Svim meštanima i svim vašim slušaocima želim mnogo zdravlja, sreće i ljubavi u 2022. godini, a vatrogascima da imaju manje intervencija, a više druženja i ovakvih akcija – rekao je u izjavi za Radio Borovo Miroljub Mladenović, predsednik borovskog DVD-a.

D.Zečević