U Domovima zdravlja Vinkovci i Županja u četvrtak 23. decembra masovna vakcinisanja

Spread the love

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-sremske županije i Domovi zdravlja Vinkovci i Županja pozivaju sve zainteresovane punoletne osobe s područja Vukovarsko-sremske županije na vakcinisanje protiv Covid-19.
U četvrtak 23. decembra od 13 i 30 do 17 i 30, vakcinisanje će biti organizovano u sportskoj dvorani Osnovne škole “A.G. Matoš” Vinkovci, na Lapovcima. Vakcinisaće se vakcinama Pfizer, Moderna i Janssen (Johnson&Johnson). Druga doza za one koji će se vakcinisati Pfizerovom i Moderninom vakcinom biće 20. januara 2022. godine od 13 i 30 do 16 časova na istoj lokaciji. Sa Johnson&Johnson vacinom se vakciniše u jednoj dozi.
U Županji će vakcinisanje takođe biti u četvrtak 23. decembra u vremenu od 12 do 14 časova u Domu zdravlja Županja, u Ordinaciji medicine rada, u ulici Franje Račkog 32. Vakcinisanje će biti Pfizerovom i vakcinom proizvođača Janssen (Johnson&Johnson). Druga doza za one koji će se vakcinisati Pfizerovom vakcinom će biti 22. januara 2022. godine od 7 do 15 časova, takođe u Domu zdravlja Županja.
Na vakcinisanje je obavezno poneti ličnu kartu, podsećaju iz Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-sremske županije.